Pristup posvecen klijentu


Posvećeni smo maksimiziranju vrednosti za svakog klijenta i uspešnom okončanju svakog posla u okviru koga posredujemo.Naš pristup je trajno usmeren ka potpunom zadovoljavanju potreba klijenta i opravdanju poverenja koje nam ukažu.

Težeći stalnom razvoju i prilagođavanju svojih usluga potrebama klijenata, naša kompanija posvećena je uspostavljanju i održavanju dugoročne saradnje sa njima. Uvereni smo da je negovanje takvih odnosa od suštinske važnosti.

Najveća vrednost naše kompanije su naši kvalitetni kadrovi. Visoko obučeni, usko specijalizovani, sa stalnim programima stručnog usavršavanja, motivisani i predani svom poslu. Svi poreski konsultanti našeg tima dolaze sa prethodno stečenim obrazovanjem pravne i ekonomske struke, neki od njih i sa najvišim stepenom akademskog obrazovanja iz oblasti poreza, i sa dugogodišnjim radnim iskustvom..

Naši poreski konsultanti koji rade na izradi Izveštaja o transfernim cenama su uspešno završili specijalističke studije za iz oblasti transfernih cena na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Biće nam zadovoljstvo da nam ukažete Vaše poverenje koje ćemo sigutno opravdati.

Za sve bliže informacije molimo Vas kontaktirajte nas.

TOP